Blogin takana

Olen Merja ja kirjoitan matkablogia Merjan matkassa. Matkassani pääset niin suurkaupunkien humuun, kuumille aurinkorannoille kuin vuoristojen katveeseen. Perheeseeni kuuluu mies, kaksi jo lähes aikuista lasta sekä kaksi koiraa.

Olen aina ollut kiinnostunut matkustamisesta ja eri kulttuureista. Ensimmäiset ulkomaanmatkat suuntautuivat länsinaapuriin Ruotsiin. Teini-iässä lähdin Englantiin kuukaudeksi kielikurssille ja matka sinne tehtiin bussilla. Parikymppisenä matkustin poikaystäväni (nykyisen mieheni) tai ystävien kanssa lähinnä aurinkorannoille. Lasten synnyttyä matkailu keskittyi muutaman vuoden ajaksi enimmäkseen kotimaan matkailuun ja Pohjoismaihin. Sittemmin kun lapset kasvoivat, teimme reissuja mm. Thaimaahan.

Vuorivaellusmatkoihin ihastuin, kun vuonna 2010 tein ystäväni kanssa matkan Nepaliin. Vuoret ovat aina saaneet sydämeni sykkimään kiivaasti, joten vaelluksia on luvassa myös tulevaisuudessa. Vaikka näistä matkoista on jo aikaa kulunut, aion kertoa teille niistä parhaita paloja.

Matkojen lisäksi Crossfit, jooga ja kirjoittaminen ovat sydäntä lähellä.

Tervetuloa matkaan mukaan!

Merja