Yleinen

Matka 2018 -lippuarvonnan voittaja

4.1.2018

Matka 2018 -messut pyörähtävät käyntiin kahden viikon päästä Helsingin Messukeskuksessa. Täällä jo innokkaasti odotellaan tätä suosittua matkailualan tapahtumaa, varsinkin kun pääsen Rantapallon lavalle kertomaan vaelluksista sekä upeista maisemakohteista yhdessä Satumilla -blogin Sadun ja Lähtöportti-blogin Mikan kanssa.

Blogissani oli arvottavana kaksi lippua messuille ja arpaonni suosi tällä kertaa Susannaa. Iloiseen voittajaan olen ollut jo yhteydessä sähköpostitse.

Omia messutärppejäni voi käydä lukemassa täältä

Messujen ohjelma ja näytteilleasettajat löytyvät Messukeskuksen sivuilta.

Nähdään messuilla!

 • Reply
  kirsi koo
  6.1.2018 at 14:38

  Voi hitsiliini kun en tänä vuonna pääsekään noille matkamessuille. Mutta eipä hätiä mitiä, eilen lueskellessani matkailulehtiä 😉 🙂 pätkähti päähäni, että täältähän voisi löytyä mukava blogi. Aikaisemmin en ole pahemmin blogeihin paneutunut, olen kait enemmän perinteisiä lehti-ihmisiä. Mutta jestas mitä tapahtui! Yhtäkkiä huomasin, että olin ihan jumissa näihin sun metkoihin matkakertomuksiin!
  Siinä se ilta sitten vierähti mukavasti muistellessa näitä kohteita missä itsekin on käynyt. Olet upeasti tavoittanut tunnelmaa ikimuistoisessa Jordaniassa, yllätysten Pietarissa, eksoottisessa Aasiassa jne. Ihan kuin olisi siivellä mukana itsekin.
  Hienoa myös kun on kotimaan kohteita mukana, varsinkin tuota lähialuematkailua, sehän on tulevaisuutta. Kesäisten järvikuvien myötä tuli iloittua myös siitä, että kesä on taas hieman lähempänä. Pääsemme nauttimaan siellunmaisemistamme veden ääreen.

  • Reply
   Merja / Merjan matkassa
   9.1.2018 at 22:12

   Kiitos Kirsi kivasta kommentista! 🙂 Minäkin tykkään lukea matkalehtiä, mutta niiden lisäksi olen matkablogien suurkuluttaja. Niistä voi valita ne kohteet, joista haluaa tietää lisää tai sitten heittäytyy täysin tuntemattomien paikkojen vietäväksi. Kesä on tosiaan lähempänä kuin kuukausi sitten. Järvimaisemia ja paljua onkin jo ikävä. Mukavaa vuoden jatkoa ja kivoja reissuja!

Leave a Reply